Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"sprijateljili se"

Kriminalac iz Srbije sedam godina trebao biti u kućnom pritvoru, a išao gdje je htio: Plaćao mito djelatniku ministarstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Vujanović, koji je u pritvoru u okviru postupka koji se vodi protiv okrivljenog Darka Šarića za organizirano krijumčarenje narkotika, formalno se nalazi u kućnom pritvoru od 2014. godine.

Vujanović se posljednjih sedam godina kreće kao slobodan čovjek jer mu je za mito od 200 eura povjerenik Ureda za alternativne sankcije Miloš Ilić iz Ministarstva pravde deaktivirao uređaj za praćenje koji nosi oko noge.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu"

Kako piše portal Blic Ilić i Vujanović su razvili prijateljski odnos, a Ilić se divio kriminalcu pa mu je Vujanović redovito plaćao po 200 eura za isključivanje uređaja.

"Toliko su se sprijateljili da je Ilić Vujanoviću služio praktično kao asistent i činio mu različite usluge, na primjer novčane uplate i slično", navodi izvor Blica.

Ilić je zbog toga uhićen prije tjedan dana, a kako piše spomenuti portal, Vujanović nije jedini kojem je omogućavao kretanje za vrijeme kućnog pritvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene