Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio Ukrajine ili Rusije?

GOSPODAR KRIMA Pogledajte kakav su doček Putinu priredili mještani Bakčisaraja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin na Krimu je rado viđen gost, a nakon posjeta palači u gradu Bakčisaraju odlučio se kratko družiti s mještanima.

Vladimir Putin je palaču u Bakčisaraju posjetio zajedno s bivšim talijanskim premijerom Silviom Berlusconijem, a njegovu motoriziranu povorku je na povratku iz palače zaustavilo razdragano mnoštvo.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin "Oni vode hibridni rat" Putin otkrio da jača nuklearne snage: "Na najvišem smo stupnju pripravnosti..."

Ruski predsjednik odlučio je izaći iz auta te se malo podružiti s mještanima i pozdraviti ih, pri čemu je nastala erupcija oduševljenja.

Putin brani Asada: Da ne podržavamo Siriju, bilo bi gore nego u Libiji

"Putin, Putin!", može se čuti iz okupljenog mnoštva, koje ga je dočekalo kao heroja.

Podsjetimo, Rusija je 2015. godine anektirala Krim, nakon kratkotrajne invazije i praktički bez ispaljenog metka. Bio je to izravan odgovor Rusije na rušenje s vlasti Viktora Janukoviča nakon višemjesečnih nasilnih prosvjeda u Kijevu. Ukrajina traži da se ta pokrajina vrati njihovom teritorijalnom sastavu, no ako je suditi po žiteljima Bakčisaraja i načinu na koji dočekuju Putina, teško će oni pristati na to.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene