Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na marginama Summitta 100

Grabar Kitarović s Pahorom razgovarala o stanju u regiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici zemalja jugoistočne Europe okupili su se u Portorožu na marginama Summita 100 - skupa vodećih gospodarstvenika regije.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na bilateralnom sastanku sa slovenskim predsjednikom Borutom Pahorom razgovarala je o stanju u regiji i summitu inicijative Brdo Brijuni koji se ovaj tjedan održava u Crnoj Gori.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Borut Pahor (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Neformalan susret Kolinda Grabar-Kitarović i Borut Pahor "uhvaćeni" u šetnji Zagrebom, evo što su rekli pred kamerom Dnevnika Nove TV Borut Pahor, predsjednik Slovenije (Foto: AFP) Dogovorili nastavak razgovora Borut Pahor: "Neformalni susret s Kolindom Grabar-Kitarović potvrdio je dobre odnose"

Iz Portoroža izvještava Danijel Vrbota. S makedonskim predsjednikom Gjorgjem Ivanovim razgovarala je o potpori Hrvatske Makedoniji u pristupu euroatlantskim integracijama. Ivanov je hrvatsku predsjednicu obavijestio o nedavnim sukobima koji su potresli tu zemlju.

DNEVNIK ISTRAŽUJE – Što građani misle o Predsjednici nakon 100 dana mandata

Domaćin susreta, slovenski predsjednik Borut Pahor, goste je proveo ulicama susjednog Pirana gdje su ih pozdravili gradonačelnik Peter Bossman, piranska djeca i brojni prolaznici.

Na skup su se uz hrvatsku predsjednicu i predsjednika Makedonije stigli crnogorski predsjednik Filip Vujanović, predsjedatelj predsjedništva BiH Mladen Ivanić i srbijanski ministar gospodarstva Željko Sertić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene