Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kim Jong Un

PARANOJA NA KVADRAT Svaki list salate ide pod mikroskop, tek onda u njegov tanjur

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se da diktator ima fobiju od vlastitog povrća.

Kao da nismo čuli dovoljno bizarnih informacija o sjevernokorejskom vođi Kim Jong-unu, a sada slijedi nešto gotovo nevjerojatno. Daily Mail naime piše kako je ovaj diktator postao toliko paranoičan da će ga netko pokušati otrovati, da je naredio provjeru svake sitnice koja bi se trebala naći na njegovom jelovniku.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Sada znanstvenici provjeravaju primjerice svaki list salate koja raste u njegovom vrtu, i sva hrana ide pod mikroskop prije nego završi na tanjuru Kim Jong-una.

Kim Jong Un pobjesnio zbog kornjača: Smaknuo vođu farme jer se nije 'brinuo' o njima

Neimenovani izvor rekao je kako je složeni proces provjere hrane rezultat fobije njihovog diktatora čak i od povrća koje se uzgaja samo za njega.

'Mikroskopom se provjerava ima li u povrću eventualnih klica, toksina ili drugih štetnih elemenata', rekao je izvor blizak radnicima s farme za medije. Na farmi na kojoj se uzgaja hrana zaposleni su isključivo članovi obitelji diktatora, koji se prethodno moraju obrazovati za liječnike da bi smjeli raditi na farmi koja je još 1980. izgrađena za Kim Jona II.

I za vrijeme njegove vladavine strogo se provjaravao uzgoj povrća, no provjere su tek sada postale itekako striktne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene