Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Svakog trenutka'

Kim Jong Un: Budite spremni, RAT može početi nenajavljeno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa Sjeverne Koreje navodno je naredio vojnom vrhu da pripremi sebe i svoje vojnike za rat jer bi on mogao početi nenajavljeno, u bilo koje doba.

Mladi vođa Sjeverne Koreje Kim Jong Un, naredio je vojnim snagama da budu spremni jer rat može početi u bilo kojem trenutku, bez najave.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Kim Jong Un na Božić je posjetio zapovjedni centar Sjeverne Koreje te vojnicima dao upute da moraju za rat biti spremni u bilo kojem trenutku, izvijestila je korejska centralna novinska agencija, piše Daily News.

Kim Jong Un saveznike svog ujaka smaknuo protuzračnim strojnicama

Sjeverna Koreja već dugo prijeti nuklearnom odmazdom protiv onih koje naziva svojim neprijateljima.

Početkom mjeseca, Kim Jong Un dao je pogubiti svog najbližeg suradnika i tetka Song-Thaeka. Navodno se s njim posvađao oko izvoza školjki.

Japanske novine Yomiuiri Shimbun izvijestile su kako je Kim Jong Un bio 'veoma pijan' kada je naredio egzekuciju 67-godišnjeg ujaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene