Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podigao prašinu

Htio je pomoći: Vatikanski kardinal osim poljupca slikovito opisao i - muški i ženski orgazam

Aktualno Galerija Victor Manuel Fernandez Victor Manuel Fernandez Foto: Afp Victor Manuel Fernandez - 1 Victor Manuel Fernandez - 1 Foto: Večernje vijesti Nove TV Victor Manuel Fernandez - 2 Victor Manuel Fernandez - 2 Foto: Večernje vijesti Nove TV Victor Manuel Fernandez - 3 Victor Manuel Fernandez - 3 Foto: Večernje vijesti Nove TV +0 Victor Manuel Fernandez - 4 Galerija 1/5 >>
Prije 25 godina tada mladi svećenik Victor Manuel Fernandez napisao je knjigu u kojoj je opisao orgazme. To mu nije jedina knjiga.

U Vatikanu se podigla nova bura. Ovaj put za sve je zaslužna knjiga u kojoj se slikovito opisuju muški i ženski orgazmi. Napisao ju je prije 25 godina kardinal Victor Manuel Fernandez, kao mladi svećenik. Sad je u Vatikanu visokopozicionirani kardinal, a već su ga kritizirali jer odobrava blagoslov istospolnih parova.

Ovo mu nije jedina knjiga. Napisao je i knjigu naslova "Liječi me usnama: umijeće poljupca".

Pročitajte i ovo Ilustracija Nemiri u Poljskoj Policija upala u predsjedničku palaču i uhitila dvojicu bivših šefova

Pročitajte i ovo Screenshot Ispod sinagoge VIDEO Godinu dana kopali su bizaran tunel, nitko ne zna zašto, ali kada su otkriveni, nastao je totalni kaos

"Kardinal Fernandez je rekao da ovo sigurno nije knjiga koju bi sada pisao kao prefekt Vatikanskog doktrinarnog ureda. Rekao je da ju je napisao dok je bio mladi svećenik, nadajući se da će ponuditi neki savjet mladim parovima koji su dolazili k njemu na savjetovanje", objasnio je Nicole Winfield, dopisnik Associated Pressa iz Vatikana.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene