Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objava na facebooku

Kad pomislite da ste u prometu vidjeli sve: Policija kaznila vlasnika automobila, nakon što je kamera snimila za volanom njegova psa

Polícia Slovenskej republiky
Polícia Slovenskej republiky Foto: Polícia Slovenskej republiky
Policija u Slovačkoj kaznila je vlasnika automobila nakon što je kamera za brzinu uhvatila njegova psa za volanom na brzoj cesti.

Vozilo je putovalo 11 kilometara preko ograničenja brzine u selu Šterusy, u zapadnoj Slovačkoj zbog čega je kamera za ograničenje brzine ulovila fotografiju. Meutim, dežurni policajci ostali su iznenađeni kada su pogledali snimak - on naizgled prikazuje samo psa na vozačevom sjedalu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Nakon očevida Policija objavila detalje teške nesreće u kojoj je jutros stradao vozač: Preminuo je na licu mjesta

Slovačka policija objavila je u petak na Facebooku da slika prikazuje smeđeg psa koji poslušno sjedi za volanom Škode.

Objašnjenja ipak ima, 31-godišnji muškarac koji je zapravo upravljao vozilom, tvrdi da mu je pas iznenada skočio u krilo. Međutim, policajci su u objavi napisali da nije bilo naglog kretanja u automobilu i kaznili su muškarca zbog kršenja prometnih propisa. 

Čini se da je policija ipak vidjela smiješnu stranu incidenta pa su uz objavu dodali lažni razgovor sa psom o prebrzoj vožnji.

Policija je apelirala na vozače da propisno osiguraju sve kućne ljubimce tijekom putovanja jer i male životinje mogu ugroziti sigurnost vozila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene