Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procurile nove informacije

Kahn povezan s prostitutkom iz BiH: 'Bio je nasilan, agresivan i grub'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je podnio ostavku na mjesto izvršnog direktora MMF-a, uz ime Strauss Kahna vežu se nove afere.

Vlasnica bordela Kristin Davis tvrdi da je Strauss-Kahn 2006. godine dva puta platio 2 500 dolara za druženje s escort djevojkama, piše Daily Mail. Navodi kako je Kahna s Kristin povezala Irma Nici, prostitutka rođena u Bosni i Hercegovini. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Ilustracija Novi podaci MMF objavio prognozu za svjetsko gospodarstvo

Nici je navodno bila povezana i s najpoznatijom mušterijom bordela, tadašnjim njujorškim guvernerom Eliotom Spitzerom, koji je bio primoran dati ostavku nakon što su u javnost procurile informacije o njegovom načinu zabave.

Nici je za Daily Mail ispričala kako se Strauss-Kahn ponašao prema djevojkama. 'Bio je grub i agresivan, djevojke su pričale da je nametljiv i nasilan. Platio je gotovinom, a djevojka koju je izabrao nije željela ponovni susret s njim. Nije nikoga silovao. No, za više od tisuću dolara po satu, od muškaraca očekujemo da se ponašaju kao gospoda, a ne kao životinje', rekla je.

>> Strauss-Kahn podnio ostavku. Sobarica zaražena HIV-om?

Dodala je kako je tri godine štitila identitet sada bivšeg direktora MMF-a, no odlučila je progovoriti kada su se pojavile nove informacije o njegovom zlostavljanju žena.

Dominique Strauss-Kahn danas je dao ostavku na položaj direktora Međunarodnog monetarnog fonda poručivši da svu svoju energiju mora uložiti u borbu protiv optužbi za seksualni napad i pokušaj silovanja. Još je jednom negirao sve optužbe.

32-godišnjakinja koja je optužila Strauss-Kahna za pokušaj silovanja je udovica iz zapadne Afrike i majka jednog djeteta. Radi kao hotelska sobarica u hotelu u kojem je čelnik MMF-a odsjeo za boravka u New Yorku. Ona je dala iskaz pred velikom porotom koja bi trebala iza zatvorenih vrata odlučiti postoje li dovoljni dokazi za podizanje optužnice.

U međuvremenu su objavljeni novi detalji o događaju. Strauss-Kahn napustio je newyorški hotel Sofitel oko 12,30 sati u subotu a sat kasnije hotelsko osiguranje nazvalo je policiju i prijavilo navodni napad. Policija istražuje zašto je hotelsko osiguranje tako sporo reagiralo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene