Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snaga ljubavi

Kad čuje glas svoje zaručnice, budi se iz kome i plače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnji Matthew Taylor, bio je bez svijesti od strašnog sudara motociklom. Njegove suze prvi su znaci života nakon nesreće na Baliju prošlog srpnja.

Obitelj Matthewa Taylora potrošila je 100.000 funti za liječenje na Baliju te za transport natrag kući u Veliku Britaniju. Njegova 27-godišnja zaručnica Anda Nurul, inače iz Indonezije, bila ga je prisiljena napustiti u britanskoj bolnici jer joj je istekla viza. Liječnici su rekli njegovoj obitelji da se možda nikada neće probuditi, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija bit će ključni svjedok Ručak ubio troje ljudi: Jedini preživjeli probudio se iz kome nakon mjesec dana Uhićen Matteo Messina Denaro poznat po nadimku diabolik Posljednji kum sicilijanske mafije neće se probuditi iz kome: Liječnici će ga prestati hraniti

Nastavnik koji je bio u komi 10 mjeseci pokazao je prve znakove oporavka - počeo je plakati kad je čuo glas svoje zaručnice na telefonu. Njegova majka Heather i očuh Moore zanijemili su od šoka. Čim je čuo glas svoje zaručnice, pomaknuo je ruku prema telefonu, a suze su mu se počele slijevati niz lice.

>> Nakon tjedan dana probudio se iz kome

'On je sluša i možete vidjeti promjenu na njemu. Oči su mu bile suzne i držao je telefon uz uho, a kada ga je nešto pitala, tiho je odgovorio 'da'', rekao je gospodin Moore. Matthew se oporavlja polako ali sigurno, a njegova obitelj se nada kako će uskoro biti spreman za vjenčanje svojih snova.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene