Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ublažili zahtjeve

Južna Koreja više ne traži ispriku Sjeverne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južna Koreja je ublažila svoje zahtjeve postavljene Sjevernoj Koreji za nastavak pregovora o razoružanju u zamjenu za pomoć izjavivši da više ne traži ispriku za prošlogodišnje smrtonosne napade, izvijestili su lokalni mediji.

Umjesto toga Seul sada kaže da je odlučujuće pitanje za nastavak procesa pregovora iskrenost Pjongjanga glede odustajanja od nuklearnog programa, navode južnokorejski mediji pozivajući se na izjave vladinih dužnosnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baloni pozivaju na prosvjede Sj. Koreja zaprijetila Južnoj 'ciljanim' napadima Slika nije dostupna Na rubu rata 'Sjeverna Koreja spremna je na sveti rat nuklearnim oružjem!'

>> Sjeverna Koreja napokon dopušta mobitele?

'Vlada... se može uključiti u razgovore, uključujući šestostrane pregovore, sa Sjevernom Korejom pa čak ako se ona ne ispriča za potonuće Cheonana', piše JoongAng Daily pozivajući se na visoki izvor u vladi.

'Iako su potonuće Cheonana i granatiranje otoka Yeonpyeonga pitanja bliska našim srcima, denuklearizacija je puno važnije pitanje', kazao je neimenovani izvor.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene