Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jovan Manović ubijen pogreškom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski košarkaš Jovan Manović (30), kojega je ubio nepoznati ubojica u srijedu u bašti beogradskog kafića "Zodijak", ubijen je -pogreškom, piše u petak beogradski dnevnik "Blic".

"Zasad se ne naslućuje ni motiv zašto se ovaj sportaš našao na meti zločinca. Policija ne isključuje mogućnost da je Manović ubijen pogreškom", piše list, dodajući da se neslužbeno čuje da su meci bili namijenjeni "čovjeku čije ime visoko kotira u beogradskom podzemlju i koji često svraća u taj kafić" u beogradskom naselju Senjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija moraju na hitan servis Skupa greška na benzinskoj postaji: Stotine vozača utočilo pogrešno gorivo, auti im se masovno počeli kvariti Slika nije dostupna Košarkaš Manović ubijen greškom

Ubijeni Manović nikad nije imao veze s kriminalnim krugovima, što znaju i hrvatska i srbijanska policija, kao i policije svih zemalja u kojima je igrao košarku.

"S te strane Manović je besprijekorno čist, nema čak ni prometni prekršaj", kaže izvor "Blica" iz policije.

Policija pokušava da s pištolja Cz 99, koji je ispao ubojici, izolira tragove koji bi pomogli njegovoj identifikaciji, a ustanovljeno je da je motor kojim se ubojica dovezao u srijedu do kafića "Zodijak" i koji je kasnije policija našla, bio ukraden.

Kako je izjavio otac ubijenoga Mihailo Manović, također proslavljeni košarkaš, njegov sin je u Beogradu boravio posljednjih mjesec i pol dana, jer je želio regulirati stalni boravak, a na Senjaku je toga dana bio da bi se našao sa svojom djevojkom koja tamo živi.

Pogreb Jovana Manovića biti će u subotu u Beogradu, na beogradskom Bežanijskom groblju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene