Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro odlazi

VIDEO Jezive snimke unutrašnjosti potopljene Costa Concordije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Costa Concordia za koji će dan biti otegljena, a iz Italije stižu kadrovi interijera potopljenog kruzera.

Talijanska policija u javnost je pustila jezive snimke interijera potopljene Costa Concordije. Policijski ronioci snimili su urušena stubišta, hodnike, namještaj i osobne predmete putnika.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju Airsoft puška Uhićen je Drama na sjeveru Hrvatske: Muškarac s puškom noću hodao ulicama i repetirao oružje upereno prema policajcima

Potopljeni kruzer uskoro bi trebao biti otegljen i rastavljen. Vlasnik plovila, Costa Crociere, planira Concordiju otegliti do matične luke u Genovi i tamo je rastaviti, piše Sky News.

VIDEO Kapetan kukavica stigao na olupinu Coste Concordie

Aktivisti za zaštitu okoliša protive se toj odluci i tvrde kako bi to predstavljalo prevelik rizik za okoliš te da bi brod trebalo rastaviti na nekom bližem mjestu i to pred očima javnosti.

Podsjetimo, Costa Concordija nasukala se na talijanski otočić Giglio u siječnju 2012. godine pri čemu su poginule 32 osobe. Kapetan broda Francesco Schettino na sudu je i tereti ga se za niz optužbi uključujući i za ubojstvo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene