Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme s obitelji

Jeste li ovako zamišljali odmor Billa Gatesa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bill Gates izdvojio je vrijeme za opuštanje s članovima svoje obitelji.

Odmor Billa Gatesa izgleda upravo onako kako vjerojatno zamišljate da izgleda odmor najbogatijeg čovjeka na svijetu, piše Daily Mail.  Ujutro se opušta igranjem tenisa, a onda se helikopterom vraća na superjahtu koju su on i obitelji iznajmili za 5 milijuna dolara tjedno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Osnivač Microsofta vrijedan 76 milijardi dolara izdvojio je vrijeme za opuštanje sa svojom obitelji. I to radi na 133 metra dugoj jahti The Serene koja može primiti do 24 gosta u 12 kabina.

'Ovo je najbolja poslovna knjiga koju sam ikada pročitao'

Za nju se brinu 52 člana posade, a osim helikoptera tu su i bazen s morskom vodom, kino, teretana, dva jacuzzija na palubi, knjižnica, spa, noćni klub, zid za penjanje...

Oni svoje bogatstvo NEĆE ostaviti potomcima, već će ga donirati!

U blizini obale Porto Cerva obitelj Gates odmara godinama. Bogataševa djeca Rory, Jennifer i Phoebe u odmoru trebaju uživati dok mogu jer njihov otac ne planira im ostaviti svoje bogatstvo. Supruga i on djecu će ohrabriti da svoj put pronađu bez njegovih milijardi. Umjesto novca, Gates je djeci omogućio odlično obrazovanje kako bi se naučili oslanjati na vlastite sposobnosti, a ne na bogatsvo svojih roditelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene