Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Regionalna konferencija

Jeremić: Učinak Konferencije daleko ispod očekivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić izjavio je da je učinak jučerašnje regionalne konferencije u Sloveniji bio ispod očekivanja, unatoč ocjenama sudionika koji su je nazvali uspješnom.

Jeremić je dodao kako Srbija nije sudjelovala jer domaćini nisu mogli ispuniti zahtjev da se poštuje rezolucija 1244 Vijeća sigurnosti UN-a. Prema njoj, Kosovo je sastavni dio Srbije. Jeremić je rekao da će Beograd nastaviti regionalnu suradnju koja je iznimno važna, ali nikada neće priznati Kosovo.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj NE Krško - 1 Najprije remont Sprema se izgradnja novog bloka nuklearke Krško: Uskoro važan referendum

'Prije svega, ne treba se radovati bilo čijem neuspjehu. Mislim da je za žaljenje činjenica da je ova konferencija i pored svih napora koji su uloženi na kraju imala učinak koji je daleko ispod svih očekivanja. To tako nije moralo biti tako. Mogli su tamo biti svi. Mogao je iza te konferencije ostati neki trag', rekao je Jeremić.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene