Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Američki Fritzl

Jednu kćer silovao, drugu godinu dana držao u ormaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I Amerika ima svog Fritzla. Jeffrey York je optužen za silovanje jedne kćeri, dok je drugu držao zaključanu u maloj sobici i to godinu dana.

U vlastitom je domu uspostavio vladavinu terora i straha. Supruga i sedmero djece nisu smjeli viđati nikog, pa čak ni prijatelje ili članove šire obitelji. Cijeli je slučaj otkrila njegova supruga Danita, koja je otišla na policiju i prijavila da je silovao jednu od njihovih kćeri i to u njihovom domu u Madison Townshipu u Ohiou. Također je rekla da ih je sve godinama fizički i psihički zlostavljao.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Kada je policija stigla u kuću, dvoje dječaka i pet djevojaka, starih od 3 mjeseca do 19 godina, kao i Danita dragovoljno su je napustili, piše Daily Mail. 47-godišnjem Yorku se sudi za čak 19 kriminalnih prekršaja.

>> Uhićeni 'izraelski Fritzl' živio sa 30-ak žena i 60 djece

Istražitelje je šokirala činjenica da je jednu kćer godinu dana držao zaključanu u prostoriji ne većoj od ormara. Povremeno je samo mogla do toaleta. Detektivi su također otkrili da je u više navrata silovao jednu od djevojaka, koja još nema ni 13 godina.

>> Novi 'Fritzl': 35 godina silovanja, 18 trudnoća, 7 djece

>> 'Poljski Fritzl' osuđen na deset godina zatvora

Obitelj je sada smještena u sklonište za zlostavljane žene. 'Čini se da je obitelj u potpunosti bila otkinuta od svijeta. Kada bi negdje odlazio, York je sa sobom uvijek vodio jedno dijete, tako da bi ostali bili kod kuće u strahu', rekao je detektiv Boerner. York je zanijekao sve optužbe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene