Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografiju objavili talijanski mediji

Je li ovo bombaš odgovoran za smrt djevojčice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za bombaški napad u Italiji, u kojem je poginula tinejdžerica i ranjeno 10 njezinih vršnjaka, osumnjičen je nepoznati počinitelj - objavila je danas talijanska policija.

Policija je rekla da za sada nije ispitana nijedna osumnjičena osoba. Državni tužitelj Marco Dinapoli smatra da je malo vjerojatno da je za napad odgovoran netko od pripadnika mafije. Policija već ima crtež osobe za koju vjeruju da je odgovorna za ubojstvo 16-godišnje Melisse Bassi.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Talijanske novine La Stampa objavile su screenshot nadzorne kamere postavljene u blizini škole, na kojoj se vidi jedan muškarac. Lokalni mediji izvještavaju da je policija razgovarala s dva muškarca od kojih je jedan bivši vojnik koji se dobro razumije u eksplozive, no iz tužiteljstva ovu informaciju nisu potvrdili.

Talijanski premijer Mario Monti zbog svega se ranije vratio u Italiju i zbog bombaškog napada, ali i zbog potresa u kojem je poginulo 6 osoba. Reuters prenosi da će Monti prisustvovati i današnjem pogrebu 16-godišnje djevojke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene