Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvo izdanje 16. listopada

Šokantno: Izlazi priručnik za mršavljenje za 6-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Knjiga ili bolje rečeno - priručnik za djevojčice 'Maggie goes on diet' ugledati će svjetlo dana tek u listopadu, a već je podigao na noge cjelokupnu američku javnost. Naime, knjiga je namijenjena djevojčicama u dobi od samo šest godina koje žele smršavjeti.

Naime, autor knjige Paul Kramer, zbog iznimno brzog porasta pretile djece u SAD-u, vjerojatno je iz dobre namjere napisao knjigu, no ona je izazvala zabrinutost među liječnicima i u široj javnosti zbog činjenice da se knjiga preporuča djeci u dobi od samo šest godina.

Pročitajte i ovo Električna cigareta - 2 Zabrinjavajući trend Šarene su i zabavne, reklamiraju ih zvijezde, sve više ih koriste djeca, a jako su opasne: "Neki čak ne dočekaju transplantaciju, tolika su oštećenja" Ilustracija Veliki problem Zašto Vlada godinama ignorira ozbiljnu opasnost koja prijeti djeci? "Ljuta sam jer je trebalo nešto poduzeti još davno prije nego što se dogodio prvi smrtni slučaj u Hrvatskoj"

Radnja knjige bavi se pretilom 14-godišnjakinjom koja nakon što odluči smršaviti postane zvijezda školske nogometne momčadi te snagom volje i upornim radom Maggie postaje samouvjerena djevojčica sa izraženim samopoštovanjem.

Izdavačka kuća Barnes&Noble već je omogućila predbilježbe za knjigu, kao i Amazon, na kojoj se knjiga može kupiti od 16. listopada, po cijeni od 10.85 dolara.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene