Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne daje ostavku

Janša dobio podršku stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Janez Janša ostaje na čelu stranke SDS, nakon što je dobio podršku Vrha stranke.

Janša je dobio potporu 281 člana SDS-a za zadržavanje pozicije predsjednika SDS-a. Četiri su bila suzdražana, javlja 24ur.

Pročitajte i ovo Marko Balen Prekretnica u politici Reporter Dnevnika Nove TV iz Ljubljane o razlozima zbog kojih su ljudi glasali protiv Janše, ali jednom mogućem problemu za Hrvatsku Tatjana Voj - 1 NOVO POLITIČKO LICE? Dan odluke u Sloveniji: Objavljeni rezultati izlaznih anketa za parlamentarne izbore

Vrh Slovenske demokratske stranke danas je tako odlučio da i dalje ima povjerenje u svog predsjednika Janeza Janšu, nakon što je u jučerašnjem nalazu protukorupcijske komisije utvrđeno da postoji raskorak između stvarnog stanja njegove imovine i stanja koje je prijavio. Tvrdi se da nije poštivao odredbe zakona o suzbijanju korupcije i integritetu javnih službenika.

>> Janša u korupcijskom skandalu, od stranke traži glasanje o povjerenju

Podsjetimo, slovenski je premijer najavio ostavku, ako mu njegova stranka uskrati povjerenje, nakon što je u izvješću protukorupcijske komisije objavljeno da njegova stvarna imovina ne odgovara prijavljenoj u imovinskoj kartici. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene