Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitanje Ljubljanske banke

Janaša: Za dogovor o Ljubljanskoj banci potrebno dvoje, dogovora nema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski premijer Janez Janša komentirao je u Bruxellesu nagađanja hrvatskih medija o navodnom dogovoru financijskih stručnjaka za Ljubljansku banku te zanijekao takve vijesti, objavila je Slovenska tiskovna agencija.

Kako navodi Janša 'za dogovor o rješenju pitanja Ljubljanske banke je potrebno dvoje i ako ta informacija nije potvrđena s obje strane, to znači da dogovora nema'.

Na komentare da bi se mogao sastati s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, koji u Bruxellesu prisustvuje vrhu stranaka Europske pučke stranke na kojemu je i Janša kao predsjendik Slovenske demokratske stranke (SDS), slovenski premijer je rekao da za to neće biti vremena.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

>>'Do članstva u EU Hrvatska mora riješiti pitanje Ljubljanske banke'

Kako navodi Slovenska tiskovna agencija (STA), Janša nije želio reći kako će odgovoriti na prijedlog svog ministra za vanjske poslove Karla Erjavca, koji ranije je najavio da će mandat slovenskom pregovaraču za Ljubljansku banku Francu Arharu biti produžen do sredine iduće godine i da će to predložiti na sastanku vlade.(Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene