Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ali Hamnei ocijenio

'Izrael je na putu uništenja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izrael je na putu 'uništenja', ocijenio je iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei, osuđujući 'veliku opasnost' koju židovska država predstavlja za muslimanski svijet u razgovoru s mauritanskim kolegom Mohamedom Ould Abdelom Azizom.

'Cionistički režim pritiscima, blokadom i genocidom želi izbrisati Palestinu, ali neće uspjeti', ustvrdio je ajatolah Hamnei u tekstu objavljenom u srijedu na stranici svojeg ureda. 'Sigurno je da će doći dan kad će nacije u regiji prisustvovati propasti cionističkog režima. Kad i kako će doći do toga ovisi o načinu na koji će se islamske nacije pozabaviti tim pitanjem', dodao je prvi čovjek Irana. Jednako kao iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad u ponedjeljak, ajatolah Hamnei pozdravio je odluku o prekidu odnosa s Izraelom koju je Mauritanija donijela prošle godine. (Hina)

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

>> Izrael ne želi osnovati povjerenstvo za istragu rata u Gazi

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene