Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije mu bilo spasa

Strašan okršaj u Austriji: Nasmrt izboden 40-godišnjak iz BiH, policija još utvrđuje detalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasmrt je izboden 40-godišnji državljanin BiH na sjeveru Austrije. Osumnjičeni su 40-godišnji državljanin Crne Gore i 19-godišnji državljanin BiH.

Izboden je 40-godišnji državljanin BiH u petak u Marchtrenku na sjeveru Austrije. Policija je ujutro zaprimila prijavu žene koja je svjedočila napadu.

Prema onome što je rekla policiji, nepoznati dvojac je zaustavio pješaka na ulici ispred njezine kuće ispred skladišta. Zatim su izvadili oštricu i više ga puta izboli da bi nekoliko trenutaka kasnije sjeli u auto i odvezli se u nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac glavni osumnjičeni Stravični zločin: Tijelo nestalog dvogodišnjaka pronađeno u ustima aligatora, majka izbodena u stanu

Dok je policija tragala za počiniteljima, hitne su se službe borile za život unesrećenog 40-godišnjaka.

Gotovo dva sata nakon dojave, uhićen je 40-godišnji državljanin Crne Gore kojeg je specijalna policija zapazila na A7 prema centru grada ispred tunela Bindermichl, a nedugo nakon uhićen je i 19-godišnji državljanin BiH koji je sjedio u kafiću u susjednom Traunu, piše Kronen Zeitung.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ispalio dvije granate Raspisana potraga za osumnjičenog ratnog zločinca: Granatirao Karlovac i ubio dijete

Ranjeni 40-godišnjak je preminuo od težine ozljeda, a osumnjičeni dvojac policiji nije želio otkriti detalje sukoba. Policija još uvijek traga za oružjem, odnosno oštricom kojom su izboli preminulog muškarca.

Nagađa se da su se sva trojica poznavala i radila zajedno.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene