Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom 'vulkanske blokade'

Italija: Tri milijuna eura kazne Ryanairu zbog nebrige o putnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niskobudžetna zrakoplovna tvrtka Ryanair morat će platiti kaznu u iznosu od tri milijuna eura, jer njezini djelatnici nisu ispunili sve zahtjeve putnika, na koje ih obvezuje zakon, tijekom travnja kada je vulkanski oblak blokirao većinu europskoga zračnog prostora.

Tu je informaciju objavio list La Republicca, pozivajući se na izvješće talijanske Agencije za sigurnost letova ENAC. List je izvijestio o najmanje 178 slučajeva koji se odnose na nezadovoljstvo putnika, jer zaposlenici Ryanaira nisu ispunili svoje obveze prema njima u zračnoj luci Campino nadomak Rimu za vrijeme blokade uzrokovane vulkanskim oblakom nad većim dijelom Europe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Tragedija u Afganistanu: Pao zrakoplov koji je letio za Moskvu Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija

Prema izvješću, u nekim slučajevima cijele obitelji - neke s malom djecom ili starijim članovima - nisu ponuđene dovoljnom količinom hrane, vode, smještajem ili mogućnošću alternativnog leta. U pomoć su tada priskočili ENAC i zaposlenici zračne luke Ciampino. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene