Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Davao milostinju

Ispao mu 1 dolar, policajac ga kaznio s 500 dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niti jedno dobro djelo ne prođe nekažnjeno. U tu se poznatu izreku uvjerio Amerikanac, koji je ostavio par dolara beskućniku.

John Davis iz mjesta Elyria u američkoj saveznoj državi Ohio, nakon izlaska s autoceste uočio je invalida u kolicima pored ceste kako skuplja milostinju te je odlučio učiniti dobro djelo.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

Kako ima brata koji je i sam invalid, posegnuo je u novčanik i kroz prozor automobila dobacio muškarcu par novčanica od jednog dolara. U trenutku dok je pružao novac čovjeku , na tlo mu je ispala novčanica od jednog dolara, koju je invalid pokupio.

Nekoliko minuta kasnije, prometni policajac iz Clevelanda ga je zaustavio i napisao mu kaznu od 500 dolara, za bacanje 'papirića' kroz prozor automobila. "Zaustavio me i rekao mi kako ću dobiti kaznu za bacanje smeća iz auta", rekao je Davis za Fox8.com.

Iako se radilo o novčanici koju je davao invalidu pored ceste, policajac to nije vidio tako i po njegovom, Davis je prekršio prometno pravilo.

Prema pisanju lokalnih medija, nastala je prava zbrka oko tog događaja. neki lokalni mediji pišu kako je Davis možda krivo citiran u izjavi, dok drugi ističu kako je nezakonito razmjenjivati novac s osobama koje stoje na cesti.

Davis će sada dvaput razmisliti, prije nego što ponovi slično dobro djelo. "Volio bih opet darovati novac, ali se bojim da opet ne dobijem kaznu", zaključio je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene