Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema osumnjičenih

Ispaljen hitac na Obamin ured u Denveru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je na ured Obamine kampanje ispaljen jedan hitac koji je prouuzročio manju materijalnu štetu. Policija traga za počiniteljima.

Jučer je na središnji ured kampanje američkog predsjednika Baracka Obame u Denveru nepoznata osoba ispalila jedan hitac. U tom se trenutku u uredu nalazilo nekoliko osoba, no na sreću nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Pripreme za pucanj gričkog topa nakon jednogodišnje stanke - 1 pucat će svakog dana VIDEO/FOTO Nakon više od godinu dana podne u Zagrebu ponovno označio Grički top Slika nije dostupna Ubila ga policija VIDEO Nova pucnjava u Denveru, ubio petero i ranio dvoje ljudi: "Napadač je ciljao određene osobe"

Denverska policija priopćila je kako je metak razbio stakleni izlog ureda, te kako je to sva šteta koja je u napadu nastala. Detektivi kažu kako trenutno nema osumnjičenih, no pregledat će snimke nadzorne kamere ne bi li pokušali identificirati sumnjiva vozila.

>> Romney povećao vodstvo ispred Obame za tri posto

Do sada nisu prijavljene nikakve prijetnje vezane uz predsjedničke izbore, no policija kaže kako nastavljaju istragu ne bi li rasvijetlili pozadinu ovog događaja.

Iz Obaminog ureda nisu željeli komentirati ovaj incident.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene