Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstrumi se hvale

DVOJICA NEPOZNATIH Islamska država objavila fotografije 9 terorista iz Pariza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica napadača do sada su bila potpuna nepoznanica.

Islamska država je objavila fotografije devetorice ekstremista za koje tvrdi da su izveli napade u Parizu 13. studenog u kojima je ubijeno 130 ljudi.

Među njima su i dvojica, kako se navodi, Iračana, za koje se ranije nije znalo, objavila je organizacija SITE koja prati aktivnosti džihadista na internetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara? Ruska vojska, ilustracija Stižu nove snage Mnogo Rusa posljednjih dana priključilo se vojsci: "Zbog ovog su željni osvete"



Oni su, u online magazinu Islamske države 'Dabiq' identificirani kao Iračanin Ukashah i Iračanin Ali. Njih dvojica mogli bi biti bombaši samoubojice koji su pokušali napasti stadion u Parizu.

Koristili su sirijske putovnice, pretpostavlja se lažne, pa njihov pravi identitet ne može biti utvrđen. Devetorica muškaraca, podijeljena u tri grupe, napala su sportski stadion, više kafića i koncertnu salu u Parizu. Dosad su identificirana sedmorica, piše Reuters.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene