Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pentagon bez komentara

Iran: Srušili smo američku bespilotnu letjelicu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranska se vojska pohvalila da je srušila američku bespilotnu letjelicu tipa ScanEagle, koja je navodno već nekoliko dana upadala u njihov zračni prostor. Amerikanci su bez komenatara.

Iranska je vojska objavila da je srušila američku bespilotnu letjelicu tipa ScanEagle, koja je navodno ušla u zračni prostor Irana nad Perzijskim zaljevom.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

>> Iran i dalje prkosi Zapadu, najavio intenzivnije obogaćivanje urana

Kontraadmiral iranske Revolucionarne Ali Fadavi rekao je da je ScanEagle u nekoliko navrata posljednjih dana upadao u iranski prostor. Kako javlja BBC, u Pentagonu zasad nisu htjeli komentirati iranske tvrdnje.

ScanEagle je relativno jeftina i ne pretjerano sofisticirana bespilotna letjelica koju proizvodi jedna tvrtka u vlasništvu Boeinga. Glavno joj je obilježje velika izdržljivost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene