Obavijesti Video Pretražite Navigacija
28 ozlijeđenih

Indija: U požaru putničkog vlaka poginulo najmanje 47 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 47 ljudi poginulo je u požaru putničkog vlaka u indijskoj državi Andhra Pradesh na jugoistoku zemlje

Jedan se vagon vlaka Tamil Nadu Expressa koji je putovao na relaciji Chennai-Delhi zapalio, a razlog požara još je nepoznat, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Požar u Berlinu Više od 160 vatrogasaca u akciji VIDEO Drama u Njemačkoj: Izbio požar u tvornici kemikalija, šire se otrovni plinovi Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Potvrđeno je kako je u vagonu u trenutku požara bilo 72 putnika, a požar se dogodio kada je vlak prolazio kraj stanice Nellore koja je udaljena oko 500 kilometara od Hyderabada, glavnog grada države. Još je 28 putnika ozlijeđeno te su zadržani na liječenju u lokalnim bolnicama.

>> Pripravnik izgubio noge spašavajući samoubojicu od naleta vlaka!

Lokalni dužnosnici kažu kako postoji mogućnost da je do požara došlo nakon kratkog spoja. Požar je buknuo oko 4.20 sati po lokalnom vremenu, a većina putnika u tom je trenutku spavala. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene