Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Incestuozni brat i sestra počeli zajednički život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat i sestra koji su već osuđivani za incest i pod zabranom seksualnog odnosa, odlučili su živjeti zajedno pod istim krovom.

Unatoč prijetnji zatvorom, ukoliko se ponovno upuste u seksualni odnos, 30-godišnji Nick Cameron i njegova polusestra po majci, 25-godišnja Danielle Healey, odlučili su se na zajednički život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imaju četvero djece Incestuozni brat i sestra izgubili slučaj pred Europskim sudom Slika nije dostupna Nakon 5 godina veze Doznao da mu je trudna zaručnica sestra!

'Jedna je stvar živjeti zajedno, ali ako ih se uhvati u seksualnom odnosu, opet će se naći na sudu. Majka Danielle živi nedaleko od njih i provodi vrijeme sa njima. Čudno je to', navodi neimenovani izvor za The Sun.

Prije dvije godine, Nick i Danielle osuđeni su zbog incesta i zabranjen im je seksualni odnos. Njihova veza započela je, međutim 2006. godine, kad su se prvi puta vidjeli, Danielle je živjela s majkom, dok je Nick živo kod udomitelja. Njihova majka zatekla ih je u seksualnom odnosu i otad pune naslovnice britanskih tabloida.

Ljubav bez seksa

2008. godine osuđeni su na uvjetnu kaznu zatvora s rokom kušnje od godinu dana, a Danielle je izjavila kako više nikad neće spavati sa polubratom. 'Još uvijek se možemo držati za ruke i ljubiti', zaključila je Danielle, koja je i sama majka i koja je bivšeg supruga napustila zbog polubrata Nicka.

'Uvijek će postojati kušnja, no mi smo odlučili kako se možemo voljeti i bez seksa', kasnije je izjavio Nick.

Oboje su se pojavili u dokumentarcu Channela 4, koji je govorio o temi genetičke seksualne privlačnosti i u kojem se pričalo o zaljubljivanju među krvnim srodnicima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene