Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabarikadirali se u sobu

'Imamo hitnu situaciju': Pozvali policiju da ih obrani od vlastite mačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin je naljutio desetak kilograma tešku mačku kada ju je povukao za rep. Od bijesne životinje američka obitelj pobjegla je u sobu. Zabarikadirali su se i pozvali policiju.

Jedna američka obitelj morala je pozvati u pomoć policiju da ju obrani od vlastite razbješnjele mačke, prenose američki mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

"Ovdje imamo hitnu situaciju", kazao je policiji Lee Palmer, prema tonskom zapisu razgovora. Pred bijesom mačke od desetak kilograma koju je sin naljutio kada ju je povukao za rep obitelj je pobjegla u spavaću sobu i tamo se zabarikadirala.

Dok je otac razgovarao s policijom i objašnjavao nevolje u kojima se obitelj našla, čulo se kako mačka s druge strane vrata bijesno sikće i skače na vrata.

VIDEO Mačka je kriva za urušavanje stropa u Sočiju?

"Zarobljeni smo u spavaćoj sobi i mačak nas ne pušta van".

Crno-bijeli himalajski mačak Lux navodno je prije toga u kući napao sedmomjesečnu bebu. Palmer i njegova djevojka Teresa Barker kazali su da je mačka pobjesnila nakon što ju je njihov sin Jesse povukao za rep.

Policija je uspjela uhvatiti mačku koja je skokom na hladnjak pokušala pobjeći no ipak je završila u kavezu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene