Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uzor je uzor'

Ima 13 godina, a već se voli pohvaliti oružjem i pušenjem marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jonathan je aktivan na društvenim medijima, a savjetnik za mlade tvrdi da se ne treba njega kriviti za takvo ponašanje. Sigurno je imao uzore, a uzor je uzor bio on dobar ili loš.

Ima samo 13 godina, a na društvenim medijima već se hvali oružjem i pušenjem marihuane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićena petorica Otkriveno tko je izrešetao i spalio šest osoba i ostavio ih da umru usred pustinje Laboratorij droge u Zagrebu - 2 700 osoba zatražilo pomoć Dnevnik Nove TV otkriva zabrinjavajuće trendove s marihuanom: "Broj konzumenata porastao je za sto posto"

No savjetnik za mlade tvrdi da se za to ne može kriviti 13-godišnjeg Jonathana. Tinejdžer iz Memphisa, gdje je nasilje povezano s oružjem iznad američkog prosjeka, bio je aktivan i na Twitteru i na Instagramu.

Kada su ga novinari kontaktirali pitao ih je zar nemaju pametnijeg posla, a na pitanje zašto objavljuje slike s oružjem odgovorio je kako je Chief Keef (reper i producent) postao poznat zbog toga.

Također, zanimalo ga je i zašto su zabrinuti za njega kada postoji još mnogo slične djece.

Majka priredila razvratni tulum i završila u krevetu s dečkom (16) vlastite kćeri

Stevie Moore iz Savjetovališta za mladež rekao je da Jonathanove objave nisu ništa čudno.

'To dijete to nije naučilo samo. Imao je uzor', kaže Moore koji je dodao da je uzor uzor bio on dobar ili loš.

Ekipa Fox-a doznala je da je Jonathanova sestra Desunda Brown suočena s optužbama za otmicu, tešku pljačku i posjedovanje vatrenog oružja.

Moore je poručio da je potrebna intervencija prije nego Jonathan postane kriminalac. Preporučio je da ga se ukloni iz očito negativnog okruženja i stavi u pozitivno, ljubavlju ispunjeno okruženje.

Član obitelji rekao je za Fox kako je obitelj bila uzrujana zbog Jonathonovih objava. Njegov Twitter je izbrisan, a Instagram je i dalje aktivan s ograničenim pristupom. Još uvijek ima 11.700 sljedbenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene