Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još u bolnici

ICTY: Mladić nije kolabirao, to su izmišljotine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Haaški sud je potvrdio da je bivši zapovjednik vojske bosanskih Srba Ratko Mladić 'pod medicinskim tretmanom', ali je demantirao tisak iz regije koji je prenio da je Mladić prošlog tjedna kolabirao te da je nakon toga oživljavan.

'Neki mediji prenijeli su izvještaje da Mladić ima upalu pluća. Potvrđujem da je on trenutno pod medicinskim tretmanom, ali nisam u mogućnosti otkriti prirodu tog tretmana', navodi se u priopćenju glasnogovornice Suda Nerme Jelačić u kojem se vezano uz navode da je Mladić tjedan ranije kolabirao, ističe da su 'oni potpuno netočni'.

Jelačić dodaje da te 'neosnovane spekulacije ne mogu ni na koji način biti dovedene u vezu sa zdravstvenim stanjem zbog kojeg je danas pod medicinskim tretmanom'. Mladićev beogradski odvjetnik Miloš Šaljić u ponedjeljak je srbijanskoj agenciji Tanjug kazao kako je njegov branjenik obolio od upale pluća te je iz pritvora prebačen u bolnicu.

Mladić se na prošlotjednoj statusnoj konferenciji održanoj u četvrtak poslijepodne požalio na probleme s bubrežnim kamencima. Mladić je pred Haaškim sudom optužen za genocid u BiH. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Verbalni okršaj Incident pred sudom: Majke Srebrenice napale Srbina koji je branio Mladića Slika nije dostupna Taktika obrane? Sloković: Iako djeluje smušeno, Mladić nije neubrojiv!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene