Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme curi

Još uvijek nema traga dječaku kojeg su roditelji za kaznu ostavili u šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spasilački tim brinu kiša i niske temperature noću, ali i to što su pronađeni svježi tragovi medvjeda na području gdje su roditelji ostavili dječaka.

Yamato Tanooka, sedam godina star dječak, nažalost još uvijek nije pronađen unatoč tome što se brojni silno trude ući mu u trag.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Iz minute u minutu UŽIVO Procurile prve informacije o vještačenju mobitela majke nestale Danke: "Na dan nestanka obrisala je puno poruka i poziva" Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Podsjetimo, Yamata su vlastiti roditelji u subotu za kaznu ostavili u šumi na otoku Hokkaido, a povod njihovoj okrutnoj odluci je bio bijes jer je maleni bacao kamenje na prolaznike i njihove automobile.

Dječaka je od subote do danas pokušalo naći dvije stotine volontera i policajaca, no budući da su svi napori do sada bili uzaludni, spomenutim se ljudima u srijedu pridružilo i 75 vojnika.

"Iscrpljeni smo, ali se predati nećemo. Nažalost, problem je u tome što nismo našli baš nikakav trag, što još uvijek nemamo naznake u kojem je smjeru odlutao", izjavio je za glasnogovornik spasilačkoga tima Satoshi Saito.

Brojni su silno zabrinuti za Yamatovo zdravlje, što zato što je otok Hokkaido pogodila obilna kiša i što su noću temperature padale na samo 7 Celzijevih stupnjeva, a što i zato što su lovci ugledali svježe tragove medvjeda na području gdje su ga roditelji ostavili. 

U medijima se u međuvremenu oglasio i njegov otac Takayuki Tanooka, koji je je odluku da na tako grozan način kazni sina nazvao neoprostivom pogreškom.

Dodajmo priči da su upravo roditelji i bili ti koji su prijavili Yamatov nestanak, no i da su isprva tvrdili kako je dječak odlutao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene