Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moć društvenih mreža

Htio im pokloniti fotografije no nije znao tko su oni - pomogao mu Facebook

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklog je vikenda tijekom posjeta Veneciji svojom kamerom uhvatio trenutak u kojem mladić prosi djevojku. Nije znao tko su, no društvene su mu mreže pomogle.

Kada je prošlog vikenda boravio u Veneciji, negdje na Trgu Svetog Marka, Nenad je slučajno fotografirao izuzetno zanimljiv prizor. Svojom kamerom je uspio ovjekovječiti trenutak u kojem je nepoznati mladić kleknuo pred svoju djevojku i zaprosio je. Sudeći prema osmjehu na njezinom licu, djevojka je pristala.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Venecije Vraćali se u Trst Teška prometna nesreća kod Venecije: Prevrnuo se autobus s turistima iz BiH, trideset ozlijeđenih Venecija Žele smanjiti masovni turizam Venecija uvodi nove zabranu: Jedna stvar zvuči posebno bizarno

'Slušaj oko moje, ja ti mogu biti prabaka': Voli 60 godina stariju ženu!

No u cijeloj je zbrci Nenad zaboravio pitati buduće mladence kako se zovu, odakle su i imaju li neki kontakt broj ili adresu na koju bi im mogao poslati fotografije. Jedino što je zapamtio je da su 'naši', da govore nekim od 'naših' jezika.

Ovaj zaljubljeni par nije znao da ih je Nenad fotografirao, nisu znali da ove fotografije uopće postoje. Nenad je odlučio da preko društvene mreže Facebook pronađe ovo dvoje zaljubljenih, tako je objavio nijihove fotografije, opisao što se zapravo dogodilo te pokrenuo veliku akciju traženja koja je u konačnici uspjela.

Za manje od 24 sata Nenad Kulačin je zahvaljujući društvenim mrežama i prijateljima koji su dijelili objavu, pronašao sretne mladence iz Bačke Topole koje je fotografirao u Veneciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene