Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Presretni smo'

Hrvatica (43) trudna s dječakom (16) iz Austrije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Renata Juras, 43-godišnja Hrvatica koja živi u Austriji, koja je osuđena na 22 mjeseca zatvora zbog veze s Ervinom Unterlehnerom starim 16-godišnjakom, sada je s njim trudna.

Kada su se prije dvije godine zaljubili, Renata je imala 41, a Ervin svega 13 godina, piše Austrian independen. Renata, rukometna trenerica,  bila je suspendirana i kažnjena uvjetnom kaznom zatvora kada je započela vezu s Ervinom.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Ilustracija koje veselje U školi u Pitomači vlada prava euforija: "Baby boom kakav se ne pamti"

Pred sudom je rekla kako se zaljubila i kako se za Ervina planira udati. Nakon što je zbog afere ostala bez posla, Renata se preselila dečku koji je živio sa svojom majkom. Afera se razotkrila kada je Ervin za vezu s Renatom ispričao očuhu, koji je sve prijavio policiji.

Da su s vezom pričekali smo nekoliko mjeseci,Renata bi izbjegla kaznu. Jer, po austrijskom zakonu veza s osobom starijom od 14 godina nije kažnjiva.  Ervin, koji sada ima 16 godina oženio se s Renatom.

'Ja sam proglašen žrtvom, a ona krivcem jer me zavela. To uopće nije tako, to je kriva prezentacija. Ja sam napravio sve poteze', ispričao je Ervin. 

Renata, koja je bila trenerica muškog tima u kojem je i Ervin trenirao, presretna je zbog trudnoće. Već ima kći koja je godinu dana mlađa od Ervina. 'Ovo je bila u potpunosti planirana trudnoća i presretni smo. Već smo odredili ime za bebu', ispričala je Renata koja je u drugom stanju već 20 tjedana. beba na svijet stiže u lipnju.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene