Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječaci iz BiH pokrenuli internet televiziju

Hrvati dobili TV program zahvaljujući 13-godišnjacima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petorica 13-godišnjaka iz Mostara, Nino Dragoje, Nikola Vučić, Mario Čule, Marko Vrljić i Dario Čutura, pokrenuli su vlastitu internet televiziju. Dali su joj ime Bijeli brijeg po naselju u kojem žive.

Dječaci su sami došli na ideju da pokrenu televiziju, a osim emisija kojima su autori, na stranici se nalaze i drugi sadržaji, piše Pincom.info.

Pročitajte i ovo Gong upozorio na eventualne izborne nepravilnosti Zabilježili nepravilnost Mostarski HDZ pozivao građane da se registriraju u njihovim prostorijama, Gong upozorio: "Obavijestili smo Povjerenstvo" Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Trenutno imaju dvije emisije, Stars i Extra, a uskoro će početi s emitiranjem sportske emisije Sport plus. Za nadolazeće blagdane pripremaju i novogodišjnji program.

'Školske obveze ne trpe zbog stranice. Uživamo u onome što radimo i roditelji nas maksimalno podržavaju', izjavio je Nikola te objasnio kako svakodnevno na stranicu ažuriraju vijestima, a emisije mijenjaju svakih tjedan dana. Redovito prate sportska i kulturna događanja u gradu.

Obaveze i poslovi su podijeljeni, tako da svatko ima svoj status; urednik portala, fotograf, snimatelj, urednik zabavno-glazbenog programa, urednik sportskog programa i PR. 

Internet portalom namjeravaju se još dugo baviti, a neki od njih već sebe vide u novinarstvu. Naglašavaju kako su otvoreni za suradnju.

'Ako nam se neko želi pridružiti i a ima entuzijazma kao mi, bit će nam drago', dodao je Dario. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene