Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Nassfeldu

Hrvat teško ozlijeđen na skijanju: Sudario se sa skijašem i završio u bolnici

Skijanje
Skijanje Foto: Getty Images
U austrijskom skijalištu teško je ozlijeđen skijaš iz Hrvatske.

Na skijalištu u koruškom Nassfeldu u Austriji teško je ozlijeđen skijaš iz Hrvatske koji se u nedjelju popodne oko 14:30 sudario sa 17-godišnjim skijašem iz Češke.

Čeh je ostao neozlijeđen, a Hrvat je nakon pružene prve pomoći lokalne gorske službe spašavanja vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu u obližnjem gradiću Hermagoru, izvijestio je austrijski Kleine Zeitung.

Pročitajte i ovo Ivo Milatić - 1 Prešlo svaku mjeru HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa"

Austrijska televizija ORF izvijestila je i da je dan ranije, u subotu ujutro kratko nakon 9 sati, došlo do sudara 70-godišnje Austrijanke iz Villacha i zasad nepoznatog skijaša koji je navodno pobjegao s mjesta nesreće.

Nepoznati skijaš pokušao je pomoći ženi da ustane, no kada je vidio da ne može ustati zbog strašnih bolova, jednostavno je otišao.

Skijašica je teško ozlijeđena i spasilačkim helikopterom prebačena je u bolnicu u Spittal an der Drau, a policija još uvijek traga za nepoznatim skijašem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene