Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postao heroj u Njemačkoj

Hrvat obranio djevojke koje su napali imigranti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Hrvat dospio u središte zanimanja njemačke javnosti nakon hrabrog čina u novogodišnjoj noći.

Ivan Jurčević inače radi na osiguranju hotela Excelsior u Kölnu. U središte zanimanja njemačkih medija došao je nakon što se u novogodišnjoj noći sukobio s nasilnim imigrantima te tako obranio nekoliko djevojaka od nasilnika. 

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Islam Halilov Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..."

U izjavi koju je dao za portal T-online, Ivan je ispričao kako su nasilni imigranti uznemiravali goste hotela, a došli su s pivom i nekoliko boca žestokog pića, te od gostiju hotela tražili cigarete. Prema njegovim riječima, uznemiravali su i žene, te tražili da odu s njima.

Dodao je kako ih je oko hotela bilo najmanje oko tisuću. Negdje oko 22 sata do Ivana su dotrčale dvije djevojke koje su tražile pomoć, a za njima je stiglo i nekoliko napadača. Prijetili su mu, ali Ivan im se suprostavio i, budući da je trener borilačkih vještina, lako se obranio.

Događaje s novogodišnje noći prepričao je u videu na svojoj Facebook stranici koji je do sada podijeljen više od 12.000 puta.

 

Meine Meinung bezügl Silvester 2015 in Köln.....teilen erwünscht

Posted by Ivan Jurcevic on 5. siječnja 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene