Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor jedne djevojčice

'Majka je prodala moje djevičanstvo kad sam imala 12 godina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daru Keo tjedan dana je silovao kambodžanski moćnik. U toj državi postoji vjerovanje da seks s djevicama može produljiti životni vijek.

Priča tinejdžerice iz Kambodže čija je nevinost prodana kada je bila dijete ponovno je pokrenula strašne priče seksualnom izrabljivanju i trgovini u ovom državi.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Dara Keo, danas 17-godišnjakinja, imala je samo 12 godina kada ju je majka Rotana prodala bogatom i moćnom čovjeku. Napravila je to kako bi isplatila kockarski dug svog pokojnog supruga, piše Daily Mail.

'Njegovi vjerovnici prijetili su nasiljem kada nisam mogla platiti', objasnila je 62-godišnjakinja, koja je u to vrijeme zarađivala samo dolar dnevno. 'Zbog straha i brige oko dugova razboljela am se. Na kraju sam popustila', prisjetila se.

Ono što je uslijedilo šokantno je, ali nipošto rijetkost u Kambodži, u kojoj prema drevnom vjerovanju, koje potječe iz taoističke kulture, seks s djevicama može produljiti životni vijek.

Silovao je više puta dnevno sedam dana

Zbog toga su Keo prvo odveli korumpriranog liječniku kako bi bili sigurni da je njezin himen netaknut. Riječ je o 'opravdanoj brizi' čovjeka koji ju je kupio jer trgovci kirurški djevojčicama oporavljaju himen kako bi ih mogli prodati više puta.

'Onda su me odveli čovjeku koji me kupio. Morala sam ostati s njim tjedan dana tijekom kojih me mnogo puta silovao bez kondoma', priča djevojka.

Otac je silovao, ostala trudna: 'Moja priča nije neobična, ili...'

Inače, čovjek koji ju je kupio bio je istaknuti Kambodžanski političar, ali ona i njezina majka odbijaju reći njegovo ime.

Držao ju je u hotelskoj sobi u koju je dolazio dva, pa čak i tri puta dnevno, kako bi ju silovao. 'Bio je vrlo snažan', prisjetila se Keo čovjeka i boli koju je opisala mučenjem.

Nakon tjedan dana bila je puna modrica, a iduća dva tjedna trpjela je snažnu bol pri hodanju i uriniranju.

Samo jedna od na tisuće djevojčica

Ona je samo jedna od na tisuće kambodžanskih djevojčica čije se djevičanstvo prodaje svake godine - uglavnom istaknutim političarima i policajcima, jedinima dovoljno bogatima da si to priušte.

Šibenik: Zatočio partnericu, uskraćivao joj hranu i lijekove, zlostavljao i njenu kćer

Vannity Uy (41)
godinama je radila kao kuharica na mjestu u kojem su mlade, oskudno odjeven hostese privlačile muškarce u potrazi za djevicama. U očajnoj potrazi za novcem prodala je djevičanstvo svoje kćeri Chamnan Sok kada je djevojci bilo 18 godina, a svojim očima vidjela je još barem 50 mladih žena koje je dočekala ista sudbina.

Unatoč traumama kroz koje ove djevojke prođu, one ne pokazuju odbojnost prema svojim majkama. Tako Keo osjeća samo tugu zbog onoga što joj se dogodilo.

Djevojčice unatoč svemu odane majkama

Majci je najvjerojatnije odana zbog kambodžanskog stava da djeca postoje kako bi koristila svojim roditeljima, a ne obrnuto.

Srećom, postoje organizacije koje nastoje stati na kraj ovakvoj situaciji. Riverkids je nevladina organizacija koja uči mlade djevojke frizerskim i računalnim vještinama i potiče ih da traže posao.

Rattan Chey (21) zahvaljujući ovoj organizaciji spasila se od prodaje djevičanstva kada joj je bilo 15 godina.

'Riverkids je mojoj obitelji ponudio rižu u zamjenu da me ne prodaju', priča djevojka koju je organizacija naučila kako šivati.

Nažalost, unatoč naporima dijela javnosti, riječ je o zemlji kojom vladaju korumpirani službenici pa je trgovinu djevicama gotovo nemoguće u potpunosti iskorijeniti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene