Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo u kovčegu na balkonu

Poznati britanski bankar ubio dvije prostitutke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan britanski bankar u Hong Kongu, u stan je pozvao policiju te im pokazao dva leša prostitutki. Uhitili su ga zbog sumnje da je počinio dvostruko ubojstvo.

Poziv uznemirenog muškarca koji je prijavio da mu se u stanu nalazi mrtva žena, a na balkonu u kovčegu pospremljeno tijelo raspadajućeg leša, nagnalo je policiju Hong Konga da odmah odjure na mjesto događaja u distrikt Wan Chai.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Slika nije dostupna Prava 'noć vještica' 'Hong-Kong psiho': Ubio dvije prostitutke jer ga je zaručnica varala?

Bučnu noć Hong Konga zaglušile su policijske sirene u potrazi za adresom 60 Johnston Road, na kojoj je prijavljeno ubojstvo. Snage reda ondje su zatekle muškarca i beživotno tijelo žene koja je imala ozlijede na vratu i stražnjici. Na mjestu zločina pronađen je i nož.

Tužna stvarnost: 13-godišnje djevojčice prodaju svoje tijelo za burek i jogurt

Kratko nakon utvrđivanja smrti, muškarac im je kazao kako i kovčeg na balkonu skriva strašnu tajnu. Kada su ga otvorili, policajci su imali što vidjeti - i osjetiti. Iz otvorenog kovčega zapuhnuo ih je smrad raspadajuće lešine.

Bilo im je jasno da muškarca, za kojeg su kasnije ustvrdili da je 29-godišnjak britanski državljanin i koji vjerojatno radi u jednoj od najvećih svjetskih banaka, treba zatvoriti iza rešetaka zbog sumnje za dvostruko ubojstvo. Kako piše Metro, obje su bile prostitutke.

'Možemo potvrditi da je u Hong Kongu uhićen muškarac britanskog državljanstva. U kontaktu smo s lokalnom policijom i spremni smo mu pružiti konzularnu pomoć', priopćili su iz britanskog ministarstva za vanjske poslove.

'Istražujemo ubojstva u distriktu Wan Chai u Hong Kongu, koje se dogodilo u sitne sate 1. studenog, u kojem je ubijen žena stara između 25 i 30 godina. U stanu je pronađeno mrtvo tijelo još jedne žene', priopćila je policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene