Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog pumpe za gorivo

Dva i pol milijuna vozila poznate marke povlači se u SAD-u

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Američka podružnica Honde povlači oko dva i pol milijuna vozila zbog rizika od kvara pumpe za gorivo, koji može uzrokovati zastoj motora tijekom vožnje i povećati šanse za nesreću, objavila je Nacionalna uprava za sigurnost prometa na cestama (NHTSA).

Kako bi riješili problem, Hondini zastupnici će besplatno zamijeniti modul pumpe za gorivo, priopćila je NHTSA u četvrtak.

Opoziv uključuje određene modele najpopularnijih modela japanskog proizvođača automobila kao što su Accord, Civic, CR-V, HR-V, Ridgeline, Odyssey i još neki Acura modeli.

Pročitajte i ovo Boris Mikšić Sjećate li se njega? Bio je senzacija izbora 2005., a sad radnicima dijeli 1000 eura božićnice i šalje ih na odmor u Las Vegas, Floridu...

Prema NHTSA-u pumpa za gorivo unutar spremnika za gorivo može se pokvariti.

Očekuje se da će pisma vlasnicima biti poslana do veljače sljedeće godine.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Božićni poklon Plenković otkrio koliko će dobiti umirovljenici: "Mislimo na njih i njihovu situaciju"

Ova objava dolazi dan nakon što je regulator izdao povlačenje oko 106 tisuća Hondinih hibridnih vozila CR-V zbog opasnosti od požara ili ozljeda u sudaru uzrokovanom pregrijanim kabelom akumulatora ili kratkim spojem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene