Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko mu nije bio ravan u ispadima

Prisjetite se najvećih gafova Silvija Berlusconija za kraj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
75-godišnji medijski magnat Silvio Berlusconi nerijetko je svojim istupima na sebe privlačio pažnju ne samo talijanske već i svjetske javnosti.

Mnoge su Berlusconijeve izjave bile i krajnje uvredljive. Bilo je tu i rasističkih i seksističkih ispada. Jednom je prilikom tijekom susreta s ruskim kolegom imao neukusan komentar na američkog predsjednika Barracka Obamu: 'Obama ima sve što treba da bi se s njim postigao dogovor - mlad je, zgodan i preplanuo. Zato mislim da oni mogu ostvariti dobru suradnju.'

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Pogreb Silvija Berlusconija - 4 Pokopan Berlusconi FOTO Podjele i na dan pogreba: "Bio je čovjek sa željom za životom, željom za ljubavi"

Nakon potresa u regiji Abruzzo Berlusconi je crnom svećeniku rekao kako bi volio i on 'da je tako pocrnio'. Prije nekoliko godina prilikom dočeka njemačke kancelarke Angele Merkel sakrio se iza jednog stupa nosača zastave na Trgu dell'Unità d'Italia u Trstu. Kada je Merkel stigla blizu stupa, Silvio je izašao iz svoga skrovišta i uzviknuo: 'Ovdje sam'. Merkel je raširila ruke i na 'kuku' talijanskog premijeru, uz malo nelagode i iznenađenja, kazala: 'Silvio'.

Za bivšu britansku premijerku Margaret Thatcher rekao je kako bi je se bolje sjećao da je bila zgodna, upotrijebivši pri tom izraz za ženski spolni organ. Jednom je prilikom talijansku ministricu Maru Carfagnu kritizirao jer joj grudi nisu dovoljno velike. 'Moraš jesti, jesti, jesti! Premršava si!', zavapio je Berlusconi. Mara se zacrvenjela i smirivala premijera govoreći mu da će sve biti u redu.

>> Slavlje u Italiji: Berlusconi podnio ostavku!

>> Zahvaljujući Berlusconiju upoznali smo i nju - fatalnu Ruby!

Snimljen je kako okružen svojom svitom u gomili ljudi čisti vlastiti nos, a vrhunac neukusa bila je njegova himna na parlamentarnim izborima: 'Hvala Bogu na Silviu'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene