Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upali im u skrovište

VIDEO: Grčka policija pronašla 250 kilograma ekploziva kod gerilaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka policija našla je skrovište oružja i eksploziva u jednom stanu u središtu Atene za koje se vjeruje da pripada ljevičarskoj urbanoj gerili.

Među oružjem je nekoliko pištolja, tri strojnice, streljivo, granate, 50 kilograma eksplozivne smjese i 200 grama TNT-a. 'Sumnjamo da je nađeno oružje povezano sa skupinom Pobunjenička sekta ili s Vatrenim urotničkim ćelijama. Kada se obave balistička ispitivanja saznat ćemo je li neko od oružja korišteno u ranijim napadima', rekao je dužnosnik policije koji nije želio biti imenovan.

Pročitajte i ovo Radman i Malenica - 1 Sukob navijača Radman i Malenica posjetili Dinamove navijače u grčkim zatvorima: "Nastavljamo se brinuti za uvjete i sigurnost" Andrej Plenković navijački sukob Plenković u Ateni nakon sastanka s grčkim kolegom o Boysima: "Vidio sam snimku. Uputili smo im četiri zahtjeva"

>> Detoniran sumnjivi paket u francuskom veleposlanstvu u Grčkoj

Dvije skupine odgovorne su za niz napada posljednjih godina, uključujući ubojstvo policajca i novinara. Policija je rekla da se u okviru operacije pretražuju i druge sumnjive lokacije u Ateni i Solunu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene