Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se zna

GOTOVO JE: Francois Hollande prekinuo s prvom damom Francuske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Francuske Francois Hollande prekinuo je vezu s partnericom Valerie Trierweiler.

Francois Hollande prekinuo je šutnju o stanju svoje veze s Valerie Trierweiler i putem izjave preko agencije AFP obznanio kraju veze s prvom damom Francuske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vruće priče Ovako se javnost odnosi prema aferama svojih predsjednika Slika nije dostupna Mitterrand, Chirac, Sarkozy... Buran ljubavni život: Prokletstvo ili blagoslov Elizejske palače?

Ranije je Ured francuskog predsjednika opovrgao napise u medijima prema kojima je Francois Hollande i službeno tijekom dana trebao objaviti informaciju o prekidu veze s prvom damom Francuske.

Prva dama Francuske razbijala po Elizejskoj palači, šteta 3 MILIJUNA EURA?

Glasnogovornik Elizejske palače za BBC je kazao kako je riječ o "lažnim glasinama" koje su se u subotu pojavile u francuskim medijima. Prije dva tjedna u časopisu Closer objavljene su Hollandeove fotografije s glumicom Julie Gayet, nakon čega su počela nagađanja u medijima o njihovoj vezi. Hollande nije opovrgao informaciju o vezi s Gayet i priznao je da prolazi kroz teško razdoblje u vezi s Valerie Trierweiler koja je nakon napisa u medijima tjedan dana provela na oporavku u bolnici.

Izvori bliski predsjedniku Hollandeu francuskim su medijima ranije tijekom dana su rekli kako će ured predsjednika u subotu objaviti i službeno priopćenje o prekidu njegove veze s Valerie Trierweiler, no glasnogovornik Elizejske palače za BBC je u subotu poslijepodne rekao: "Danas neće biti nikakvih priopćenja. Francuskim medijima kruže lažne glasine o tomu."

Trierweiler se po izlasku iz bolnice vratila u predsjedničku rezidenciju blizu Versaillesa, a najavljeno je da u nedjelju putuje u Indiju gdje će sudjelovati u radu francuske humanitarne organizacije Akcija protiv gladi (ACF).

"On (Hollande) je razgovarao s Valerie Trierweiler i o svemu je obavijestio. Ona prihvaća činjenice, no njemu prepušta daljnju inicijativu", napisao je jutros Le Parisien, pozivajući se na izvor blizak Trierweiler.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene