Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzi uspon u karijeri

Kadroviranje u BiH: Maturirao u 32. godini pa postao savjetnik načelnika

Goran Đurić (Foto: Facebook, mojabanjaluka.info)
Goran Đurić (Foto: Facebook, mojabanjaluka.info) Facebook, mojabanjaluka.info
Aktualno Galerija Goran Đurić (Foto: Facebook, mojabanjaluka.info) Goran Đurić (Foto: Facebook, mojabanjaluka.info) Foto: Facebook, mojabanjaluka.info +0 Goran Đurić (Foto: mojabanjaluka.info) Galerija 1/2 >>
Savjetnik načelnika Kotor Varoša za odnose s medijima i član nadzornog odbora novinske agencije SRNA Goran Đurić maturirao je u Srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti u Širokom Brijegu u 32. godini, javljaju lokalni mediji.

Goran Đurić je u 32. godini maturirao u Srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti u Širokom Brijegu, a njegova karijera je nakon položene mature krenula uzlazno. Bilo je to prije deset godina. Postao je savjetnik načelnika Kotor Varoša za odnose s medijima i član nadzornog odbora novinske agencije SRNA.

Đurić je, kao polaznik, završni ispit polagao od 8. do 12. lipnja 2009. godine. Na tom ispitu iz praktičnog rada i strukovnog sadržaja dobio je trojku, a iz materinjeg jezika dobio je dvojku.

Rođen 1976. godine, Đurić je Srednju strukovnu školu s pravom javnosti upisao 13. rujna 2005. godine i to nakon završene osnovne škole "Rudi Čajavec" u Šipragama. Đurić je i jedan od čelnih ljudi Demokratskog saveza u Kotor Varošu, a predstavnik je i Srpske narodne obrane u Kanadi.

Sam Đurić o temi svojeg srednjoškolskog obrazovanja nije želio razgovarati. Na upit novinara portala mojabanjaluka.info o tome, kratko je rekao da nema nikakav komentar i neka novinari pišu što žele.

Srednja strukovna škola s pravom javnosti u Širokom Brijegu ima desetke strukovnih profila. Među njima su ekonomisti, upravni referenti, scenski vizažisti, odjevni tehničari, tehničari nutricionisti... Škola ima podružnice u Sarajevu, Banjoj Luci, Zenici, Jajcu, Bugojnu, Novom Travniku, Brčkom, Kiseljaku, Žepču, Bijeljini, Trebinju i Doboju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene