Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporni program studentskog kluba

Golim hrvanjem i toplesom sa zmijama šokirali javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentski noćni klub u Oxfordu proširio je program golišavim hrvanjem i djevojakama u toplesu sa zmijama, a sve je neplanirano završilo policijskom istragom.

Djevojke zabavljaju goste noćnog kluba Kukui, a točka se zove 'fetiš zmije show', piše The Sun.

Pročitajte i ovo Suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje - 3 Ostaju u istražnom zatvoru Redari optuženi za Sabljino ubojstvo izjasnili se da nisu krivi: Na suđenu pročitani detalji događaja iz kobne noći Ilustracija Drama u Tilburgu Pobjegla zelena mamba: "Izuzetno je otrovna, ostanite u kućama"

Policijska istraga pokrenuta je s provjerom licence odnosno istragom je li mjesto predviđeno za takav program. 

Studenti sa Sveučilišta Oxford uzrujani su zbog spornih sadržaja u klubu.

'Nedopustivo je da klub organizira točke u kojima se žene prikazuju na takav način. Na taj način omalovažavaju žene u gradu u koji bi ih trebao doživljavati kao intelignetne i samostalne', izjavila je Rachel Cummings iz Udruge za prava žena.

Sporni događaj okarakteriziran je kao 'jedan od najdegutantnijih noći u godini'.

U pozivnicama i najavama, klub je naznačio gostima da dođu u 'zastrašujućoj' odjeći te da se pripreme za golo hrvanje i točku sa zmijama.

Policija je razgovarala s upraviteljem kluba no nije poduzela daljnje akcije. Kažu kako gosti kluba smatraju da nitko tu večer nije prekršio zakon.

'Pogledali smo fotografije i shvatili da njihova licenca dozvoljava programe u kojima ima plesa i hrvanje', kažu iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene