Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gay kanibal priznao kanibalizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gay kuhar, nekadašnji Mister Velike Britanije optužen za ubojstvo prijatelja i namjeru da ga pojede, priznaje da se prema žrtvi odnosio kao prema komadu mesa na poslu.

36-godišnji Anthony Morley priznaje da je Damianu Oldfieldu prerezao vrat, ali tvrdi da ga je ovaj pokušao silovati.

Pročitajte i ovo S tržišta se povlače proteinske palačinke opoziv proizvoda Provjerite zalihe, s polica se povlači slastica zbog plijesni PR oglas OKUSI SVIJETA

Policija je pronašla šest prženih i začinjenih komada noge 33-godišnjeg Oldfielda na daski za rezanje u Morleyevoj kuhinji. Sedmi komad, kojeg je Morley prožvakao, bio je u kanti za smeće. 

Anthony je priznao kanibalizam, ali negira ubojstvo. Na sudu je rekao da se osjeća krivim jer je začinio i skuhao Oldfieldove dijelove tijela. 

>> Šokantno: Gay mister ubio i namjeravao pojesti prijatelja!

'U jednom mi je trenutku njegovo tijelo postalo poput svih komada mesa s kojima radim. To je jedino čega se mogu sjetiti. To je bio moj svakodnevni posao, pripremanje mesa', rekao je Anthony Morley.

Morley dodaje da je bio zbunjen njihovim odnosom i želio je da se polako razvija. Otišao je s Damianom na piće, a zatim ga pozvao u stan. 

Morley, koji je u krvi imao tri puta veću količinu alkohola od dopuštene, kaže da ga je Oldfield pokušao silovati pa ga je zato ubio.

Suđenje se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene