Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šokantno: Gay mister ubio i namjeravao pojesti prijatelja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anthony Morley (35), prvi pobjednik izbora za gay mistera Velike Britanije, optužen je za ubojstvo Damiana Oldfielda i namjeru da pojede njegovo mrtvo tijelo.

Policija je u njegovu stanu u Leedsu pronašla ljudsko meso narezano i pripremljeno za kuhanje, nakon što su dobili dojavu da je muškarac u bijeloj noćnoj košulji i gaćicama prekriven krvlju ušao u obližnji "Kebab shop" i osoblju rekao: "Ja sam ubojica, zovite policiju". 

Pročitajte i ovo Tena Stipanović Nedoumice oko svinjokolje I nakon zelenog svjetla nekima je crveno: "One rastu, hrane je sve manje... Božić je tu, mi niti imamo Božića, niti blagdana" Slika nije dostupna 'Imao sam to pravo' Ubio suprugu jer mu je umjesto mesa skuhala - leću

"Isprva smo mislili da se šali, no tada je sjeo na pod u dućanu i vidjeli da je prekriven krvlju. Tada smo shvatili da se ne šali. Sjedio je s glavom među rukama. Bio je zaista potresen i ono što je govorio nije imao puno smisla", rekao je zaposlenik Desi Khana. 

Policija je potom u stanu u kojem je Morley živio posljednjih godinu dana pronašla beživotno tijelo 33-godišnjeg Damiana Oldfielda. Bio je izboden, a s noge mu je bio odrezan komad mesa. Policija je na radnoj plohi u kuhinji pronašla meso pripremljeno za kuhanje. Testovi su pokazali da se radi o ljudskom mesu. 

Morley je inače, kada je imao 20 godina, izabran za prvog gay mistera Velike Britanije (1993.), a Oldfield je pak radio za gay magazin Bent. Njih dvojica su se poznavali, no za sada nema saznanja o tome jesu li bili i ljubavnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene