Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Junaci su se oduprli i pali'

Gadafi još uvijek u Libiji, tamo namjerava umrijeti kao mučenik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svrgnuti libijski čelnik Moamer Gadafi izjavio je da je još uvijek na terenu u Libiji i da ondje namjerava umrijeti kao mučenik, piše na internetskim stranicama Alibije, televizijske postaje vjerne bivšem režimu.

'Junaci su se oduprli i pali su kao mučenici pa i mi očekujemo mučenika', kazao je pukovnik Gadafi u govoru na lokalnoj radio postaji u Bani Walidu, jednom od svojih zadnjih uporišta. Gadafi se obraćao svojim pristašama iz Warfale, jednog od najvećih libijskih plemena koja se bore unazad više tjedana protiv boraca nove libijske vlasti u Bani Walidu, 170 km jugoistočno od Tripolija.

'U vašem džihadu upravo ponavljate podvige vaših predaka. Znajte da sam na terenu kao i vi', kazao je bivši libijski vođa, čije točno boravište nije poznato. Lažu svi koji kažu da se Gadafi nalazi u Venezueli ili Nigeru. Među svojim narodom sam i sljedećih dana spremam neočekivan šok', dodao je Gadafi.(HIna)

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Meta urote, kaže Dodik: Amerikanci me žele ukloniti, a u SAD-u ima više gladnih nego u RS-u Slika nije dostupna Teror na starom kontinentu Gadafijev nećak: 'ISIS će u Europi izvesti napad poput onog 11. rujna'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene