Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fritzl je djecu izveo iz podruma jer je na njima zarađivao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U očekivanju prve javne ispovijesti 42- godišnje Elisabeth Fritzl, policija je izjavila kako je Josef troje djece oslobodio iz podruma kako bi dobio pravo na mjesečnu naknadu od oko 2 tisuće funti kao naknadu za skrb o usvojenoj djeci.

73- godišnji Fritzl je policiji rekao kako je pokazao milost prema svojoj djeci jer je podrum u kojem je svoju kći držao zarobljenu 24 godine, premalen za šestero djece. Zato ih je odveo na kat, gdje su živjeli s njegovom suprugom Rosemarie.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje ih maltertira Fritzl obasuo obitelj telefonskim pozivima, oni mu spuštaju slušalicu Slika nije dostupna Fritzl dao intervju, supruga prijavljena Rosemarie Fritzl prijavljena zbog sumnje da je sve znala

Istraga je pokazala kako je za Fritzl mjesečno zaradio oko 2 tisuće funti. Za 15- godišnju Lisu je dobivao dobivao 480 funti, a za 14- godišnju Moniku i 12- godišnjeg Aleksandra po 800 funti.

- Nije ih on izvukao van zbog brige za njih, već da bi na njima zaradio, rekao je jedan policajac u Amstettenu.

I dok istraga traje, Kerstin, djevojčica zbog čijeg je stanja i otkriven zločin i dalje je u bolnici. Liječnici kažu da se djevojka oporavlja.

Kada ju je prošlog mjeseca Fritzl donio u bolnicu, bila je u veoma lošem stanju pa su liječnici mislili da će umrijeti zbog otkazivanja bubrega. Zbog boravka u zatočeništvu Kerstin je bila slaba i imala je brojne infekcije što je dovelo do otkazivanja njezinih vitalnih organa, pa su joj liječnici prognozirali samo nekoliko sati života.

19- godišnja Kerstin mogla bi imati i oštećenje mozga, jer je zbog grčeva uzrokovanih njezinim stanjem, ostala bez kisika.

- Njezino se stanje osjetno popravilo prošlih dana. Postupno smanjujemo lijekove koji ju održavaju u umjetnoj komi. Ovo je prva faza u procesu njezina eventualnog buđenja. Koliko će dugo trajati, ne možemo znati, rekao je dr. Albert Reiter.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene