Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

I dalje ih maltertira

Fritzl obasuo obitelj telefonskim pozivima, oni mu spuštaju slušalicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monstrum Joef Fritzl svoju je obitelj obasuo telefonskim pozivima u kojima ih moli da ga dođu posjetiti u zatvor. Ali njegovi pozivi obično završavaju tako da mu djeca poklope slušalicu, rekli su službenici u zatvoru u kojem Fritzl služi svoju kaznu.

Fritzl nije mogao osobno kontaktirati svoju 42-godišnju kćer Elisabeth niti šestero djece koje ima s njom iz incestuoznog odnosa za vrijeme njezina zatočenja u podrumu u obiteljskoj kući u Amsttetenu, piše The Sun. Ali on zna gdje ona živi i zatražio je preseljenje u zatvor koji je bliže njezinom sadašnjem domu u nadi da će ga ona ili djeca možda željeti vidjeti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Djelomično priznao silovanje Fritzlova obitelj na tajnoj lokaciji, mediji tužbom prijete sudu Slika nije dostupna Psihološka procjena Sutra počinje suđenje ocu monstrumu: Psihijatrica pripremila opsežan izvještaj o Josefu Fritzlu

>> Fritzl odabrao zatvor daleko od kanibala koji ga želi pojesti

>> Elisabeth bijesna jer bi Fritzl za 14 godina mogao biti na slobodi

Službenici austrijskog ministarstva pravosuđa potvrdili su da Fritzl telefonira obitelji, tri tjedna nakon što je počeo služiti kaznu za silovanje i ubojstvo jednog od svoje djece.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene